MENU - QUANDO PAGA IL CAPO

Hartenstraat 3 ( negen straatjes ) 1016BZ Amsterdam +31 (0)20 4214585 (since 2006)

 

MENU “QUANDO PAGA IL CAPO”

To reserve 24h in advance

Antipasto dei Quattro Gatti

+ 1 Main Course on Choice

+Dessert or Coffee

25,- per Person

For this menu drinks are not included, but you get 20%off discount on every drink on the menu

 

ANTIPASTO DEI QUATTRO GATTI

Misto di 4-5 Antipasti differenti fatti in casa, Vegetariani di Carne e di Pesce.

( Questi Antipasti cambiano a seconda degli ingredienti di stagione che il mercato propone ma solitamente sono a base di frutti di mare, carni fresche, formaggi e salumi D.O.P. Italiani, verdure biologiche e tutto preparato con ricette tradizionali Italiane)

 

Gemengde 4-5 Verschillende Zelfgemaakte Antipasti Met Vegetarische, Vlees En Vis.

(Deze voorgerechten veranderen afhankelijk van de seizoensgebonden ingrediënten die de markt biedt, maar zijn meestal gebaseerd op zeevruchten, vers vlees, kaas en salami D.O.P. Italiaanse, biologische groenten en alles bereid met traditionele Italiaanse recepten)

 

Mix of 4-5 different homemade appetizers, meat and fish and vegetarians.

(These starters change according to the seasonal ingredients that the market offers but usually are based on Fresh seafood, Free range meat, Italian D.O.P.cheeses and salami. organic vegetables and everything prepared with traditional Italian recipes)

+

TAGLIOLINI FATTI A MANO AI FRUTTI DI MARE Handgemaakte Tagliolini Gemaakt Á La Minute Met Verse Vongole En Mosselen, Knoflook En Hete Peper

Tagliolini Handmade With Garlic, Chilly Pepper, Vongole And Mussels

 

FARFALLE FATTE A MANO ALL’AMATRICIANA

Vlindertjes Pasta Handgemaakte Á La Minute Met Amatriciana Saus ( Pancetta Speck, Tomaten, Ui, Basilicum)

Bowtie Pasta Handmade Express With Amatriciana Sauce(Pancetta, Onion, Tomato Sauce And Fresh Basil

 

CARNE DEL GIORNO CON CONTORNO (PER ES.COSTOLETTE D’AGNELLO GRIGLIATE, BISTECCA DI VITELLO, SPEZZATINO DI CINGHIALE, FARAONA ETC.)

Vlees Van De Dag Met Bijgerecht (Bijv. Gegrilde Lamskoteletten, Parelhoenders In Marsala-Wijn, Kalfsvleesbroodjes, Italiaanse Worstjes, Ragout Van Wilde Zwijnen Enz.)

Meat Of The Day With Sidedish ( Ex. Grilled Lambs Cutlettes, Guinea Fowl In Marsala Wine, Veal Rolls, Italian Sausages, Wild Boar Ragout Etc.)

 

PESCE DEL GIORNO AL GRIGLIATO

O AL FORNO CON CONTORNO

Vis Van De Dag Gegrilde- Of -Geroosterd In De Oven Met Bijgerecht