Lo Chef

(since 2006) Hartenstraat 3 ( negen straatjes ) 1016BZ

 

Amsterdam +31 (0)20 4214585

Milos Pesole

The only Chef cook, Milos Pesole of the acclaimed Quattro Gatti owns since 2006 the restaurant.

He was born in Turin with parents coming from Bari and showed already at an early age interest for the art of cooking.

Already at the age of fifteen, when he studies at the famous Hotel school in Turin, he shows great talent in the culinary profession while working at Baratti, the best pastry shop in the city.

He learns the culinary arts in the most prestigious restaurants and luxury hotels in Italy, Spain, Netherlands, Singapore and the Pacific Islands with great chefs such as Dario Broglia, Fulvio Platini and Pascal Jalhay.

He travels a lot and his career is ahead of the others, he is only on

his 26yo when he becomes the Chef cook of a renowned 5 star hotel in French Polynesia.

"It's the true flavor of quality ingredients that give the intense thrill, I treat them only with respect" he responds from the small kitchen to all the compliments he recives.

Milos always knows the origin of his ingredients and has an obsessive way to research and get inspiration from very ancient recipes. His pure, fresh and royal cooking includes ingredients only imported from Italy.

Quattro Gatti's atmosphere is familiar and the dishes are prepared in the open kitchen by Chef Milos alone, the true flavors, smells and traditions transform themselves into emotions. (The Silver Spoon - 2011)

Milos Pesole

De enige Chef-kok, Milos Pesole van het veelgeprezen Quattro Gatti runt sinds 2006 het restaurant.

Hij is geboren in Turijn met ouders afkomstig uit Bari en toonde al op jonge leeftijd interesse in de culinaire kunst.

Al op vijftienjarige leeftijd, terwijl hij het bekende Hotelinstituut van Turijn bezoekt, toont hij groot talent in het culinaire vak terwijl hij werkt bij Baratti, de beste patisserie van de stad.

Hij leert de culinaire kunst in de meest prestigieuze restaurants en luxe hotels in Italië, Spanje, Nederland, Singapore en de Pacifische Eilanden met grote chefs zoals Dario Broglia, Fulvio Platini en Pascal Jalhay.

Hij reist veel en zijn carrière loopt voor op de anderen: hij wordt op zijn zesentwintigste al Chef-kok van een gerenommeerd 5 sterren hotel in Frans Polynesië.

‘Het is de echte smaak van kwaliteitsingrediënten die de intense sensatie geeft, ik behandel ze uitsluitend met respect’, reageert hij vanuit de kleine keuken op bescheidde wijze op de complimenten. De waarheid is dat hij diegenen die zonder achterliggende cultuur zich improviseren als artiest niet leuk vind.

In tegenstelling, Milos houdt ervan om de origine van de ingrediënten op obsessieve manier te onderzoek en inspiratie verkrijgen van antieke recepten. Zijn pure, verse en royale keuken omvat alles van Italië.

Bij QuattroGatti is de atmosfeer vertrouwd en de gerechten zijn uitsluitend door Chef Milos ter plaatse voorbereid, de echte smaken, de geuren en de tradities transformeren zich in emoties.

(De Zilvere Lepel - 2011)

Copyright © All Rights Reserved