Menu Fine Dining

(since 2006) Hartenstraat 3 ( negen straatjes ) 1016BZ

 

Amsterdam +31 (0)20 4214585

WE WERANDEREN ONZE MENU DAGELIJKS

U kunt de gerechten enkelvoudig kiezen of kies een van de proeverij menu hier beneden opgesomd

 

WE CHANGE OUR MENU

EVERYDAY

You can choose the dishes singularly or choose one of the tasting menu listed down here

 

 

Menu “Cenetta“ 45,- per person (only for 2 people or more)

( 4 courses Tasting menu op keuze/choice als/if :

vlees/meat menu or vis/fish menu or vegetarish/vegetarian menu . ) Mixed menu 10,- extra p.P.

1 Antipasti uit/from daily menu + 1 Primi Piatti uit/from daily menu + 1 Secondi Piatti uit/from daily menu + 1 Dessert van de dag ( dessert of the day)

 

Menu “Romantico” 60,- per person (only for 2 people or more)

(7 courses culinary experience tasting menu)

2 Antipasti uit/from daily menu+ 2 Primi Piatti uit/from daily menu+ 2 Secondi Piatti uit/from daily menu (meat and fish or vegetarian option)+ 1 Dessert op keuze (on choice)

 

Menu “ Fantasia dello Chef ” 78,- per person(only for 2 people )

(8 courses special tasting menu)

A complete surprise menu from appetizers to dessert. The perfect Italian supper composed expressly from the Chef just for you.

Een complete verrassing menu van voorgerechten tot dessert. De perfecte Italiaanse avondmaal uitdrukkelijk samengesteld van de Chef-kok voor U.

 

Selection of wines in combination with your food

4-6-8 glazen 35,- 50,- 60,- per pers

 

MENU

 

ANTIPASTI (ENTREES)

Carne All’ Albese Con Tartufo Bianco O Nero Fresco 19,50 (+ 10,- White Truffle)

Raw Tender Beef Loin Thinly Sliced And Marinated With Olive Oil And Parmigiano Cheese Served Fresh Black Truffle Sliced At The Table

Rundermuis Carpaccio Alba Style Met Citroen En Parmesaanse Kaas Met Verse Witte Of Zwarte Truffle Gesneden Aan De Tafel

 

Capesante Gratinate Con Zucca In Aagrodolce 18,-

Fresh Scallops Gratin Venetian Style With Sweet ‘N Sour Sicilian Pumpkin

Verse Sint-Jakobsschelpen Gratin Venetiaanse Stijl Met Sweet 'N Sour Siciliaanse Pompoen

 

Verdure In Bagna Cauda Alla Piemontese 18,-

Fresh Seasonal Vegetables Steamed And Roasted Served With Bagna Cauda ( A Dipping Sauce Traditional From Piedmont Made Of Anchovies And Garlic)

Verse Groenten Van De Seizoen Met Bagna Cauda ( En Saus Traditionele Uit Piemonte Met Knoflook En Anchovies Gemaakt)

 

Mozzarella Di Bufala Con Uovo Fritto E Tartufo Nero O Bianco

18,50 (+ 10,- White Truffle)

Fresh Buffalo’s Mozzarella With Fried Egg And Black Or White Truffle

Verse Buffel Mozzarella Met Gebakken Ei En Zwarte Of Witte Truffel

 

PRIMI PIATTI (PASTA , RISOTTO)

 

Ravioli Ripieni Di Prosciutto Cotto E Formaggio Fresco Fatto In Casa

Con Tartufo Bianco O Nero Fresco 23,50 (+ 10,- White Truffle)

Ravioli Stuffed With Ham And Fresh Homemade Cheese

With Fresh White Or Black Truffle

Ravioli Gevuld Met Ham En Verse Zelfgemaakte Kaas

Met Verse Witte Of Zwarte Truffel

 

Risotto O Tagliatelle

Al Tartufo Nero Fresco Affettato Al Tavolo. 22,50 (+ 10,- White Truffle)

Risotto Or Tagliatelle With Fresh White Or Black Truffle Sliced At The Table

Risotto Of Tagliatelle

Met Verse Witte Of Zwarte Truffel Uit Italie Gesneden Aan De Tafel

 

Riso Nero Integrale Venere Col Rombo Alla Veneziana 23,50

Black Whole Rice Venere With Turbot, Mascarpone,Celery, Garlic And Lemonskin

Black Volkoren Rijst Venere Met Griet, Mascarpone En Gremolata Van Selderij, Knoflook En Citroen Huid

 

Maltagliati Con Ragú Di Cervo 23,-

Maltagliati Hand-Made Pasta With Deer Ragout

Matagliati Handgemaakt Pasta Met Hert Ragout

 

SECONDI PIATTI (MEAT – FISH)

Arrosto Tiepido Di Vitello Italiano (Bio) Con Salsa Tonnata E Tartufata Dello Chef Fatta Con Tonno Sott’Olio Fatto In Casa E Tartufo Nero 29,- (White Truffle 38,-)

Veal From Italy ( Bio) Pink- Roasted, Served Luke-Warm Accompanied With Tonnata Sauce From The Chef With Home Made Tuna In Oil And Fresh Black Truffle (Or White) From Italy Sliced At The Table.

Kalfsmuis Uit Italie (Bio) Pink Geroosterde, Lauw Geserveerd, Vergezeld Met “Tonnata” Saus Van De Chef Met Huisgemaakte Tonijn In Olie En Verse Zwarte Truffel (Or White Uit Italië Gesneden Aan De Tafel

 

Famose Costolette D’ Agnello Dei Quattro Gatti Bardate Con Lardo E Servite Su Un Letto Di Erbe Aromatiche E Rocce Laviche Ardenti. 28,-

Famous Quattro Gatti Lamb Cutlets Decked With Lard And Roasted

Served On A Bed Of Herbs And Glowing Lava-Rocks

Beroemde Quattro Gatti Lamskoteletten Versierd Met Met Lardo-Speck En Geserveerd Op Een Bedje Van Kruiden En Gloeiende Lava-Stones

 

Pesce Del Giorno Grigliato O Al Forno. 29,-

Fresh Fish Of The Day Grilled Or - Roasted In Oven

Served With Roasted Roseval Potatoes And Salad Of Cherry Tomatoes,

Rucola And Black Taggiasche Olives

Verse Vis Van De Daggegrilde- Of -Geroosterd In De Oven Geserveerd Met Geroosterde Roseval Aardappelen En Salade Van Cherry Tomaten, Ruccola En Zwarte Taggiasche Olijven

 

Pesce Del Giorno Al Cartoccio O In Umido. 32,-

Fresh Fish Of The Day “ Al Cartoccioallasiciliana”Backed In Paper (30min”)With, Mussels, Tomatoes, Herbs And Potatoes). Or - “ In Umido”(Gently Stewed In Fresh Tomatoes Sauce With Olives And Capers, Herbs, Vegetables And Potatoes)

Verse Vis Van De Dag "Al Cartoccioallasiciliana" Back In Papier (30min ") Met, Mosselen, Tomaten, Kruidenenaardappelen). Of - "In Umido" Zachtjesgestoofd In Verse Tomatensaus Met Olijvenenkappertjes, Kruiden, Groenten en Rozeval

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved